6. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu-RESÜSİST 2019

KONGRE TARİHİ
18 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Denizli, Türkiye
KONGRE YERİ
Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.resusitasyon.net
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 18 Ekim 2019 tarihinde Denizli’de Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan” 6. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu’na sizleri davet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Günümüzde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmeler sağlık çalışanlarının eğitiminde ve mesleki gelişimlerini sürdürmede doğru stratejilerin multidisipliner bir anlayışla uygulanmasını zorunlu kılmaktadır. Bu amaçla çalışma hayatında iş birliği yapan paydaş kurumların bütüncül bir anlayış ve işbirliği içerisinde gerçekleştireceği bu bilimsel şölenin ülkemiz sağlık sistemine önemli katkılarda bulanacağına inanıyoruz.

Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan sempozyumda; farklı kültür ve coğrafyalardan harmanlanan bilgi ve deneyimlerinin paylaşılarak ülkemizde Acil Sağlık Sisteminin gelişimine katkıda bulunmayı, yaşadığımız sorunlara karşı da ortak aklı hakim kılmayı hedefliyoruz.

Denizli, ilk kent kültürlerinin ortaya çıktığı Kalkolitik Çağ’dan (Bakır Çağı) beri kesintisiz yerleşime sahiptir. Tarihi Anadolu kadar eski ve renkli olan Denizli, kurulduğundan bu yana önemli bir yerleşim ve uygarlık merkezi olarak çok değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış, tanıklık ettiği dönemlere ilişkin tarihi ve kültürel birikimleri ile günümüze kadar gelmiştir.

İzmir, İstanbul, Batman , Diyarbakır, Adana Resüsist sempozyumlarının ardından; kuruluşundan itibaren Ege, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri arasında bir kavşak noktası, ticaret ve haberleşme merkezi olan Denizli sizleri bekliyor.

Abdullah BALTACI
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Y.K. Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.