6. Uluslararası 7. Ulusal Ebelik Kongresi-EBKO 2023

KONGRE TARİHİ
25 Eylül - 27 Eylül 2023

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
The Ankara Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ebko2023.org
DAVET
Kıymetli meslektaşlarım ve sevgili öğrenciler,

Sizleri derneğimizin iki yılda bir düzenlediği, alanın en önemli bilimsel etkinliklerinden biri olan 6. Uluslararası 7. Ulusal Ebelik Kongresi'ne davet ediyoruz. Bu yıl, binlerce can kaybı yaşadığımız, meslektaşlarımızı kaybettiğimiz, başta deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere hepimizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını birlikte sarabilmek için bir araya geleceğiz.

Kongremizin temasını “geleceğe dokunmak” olarak belirledik. Bu tema altında, ebelik alanındaki son araştırmalar, teknolojik gelişmeler ve uygulamaların gelecekteki rolü tartışılacaktır. Bununla birlikte, ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketi nedeniyle kongremizde, acil ve olağanüstü durumlarda kadın sağlığı ve ebelik hizmetleri, acil müdahaleler, afet yönetimi ve deprem sonrası ebelik hizmetleri konularına özel bir vurgu yapmayı planladık. Bilimsel programımızda, bu konularda çalışan ve araştırma yapan pek çok uzman konuşmacı ve panelist yer alacak.

Kongremiz 25-27 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecektir. Ankara, Türkiye´nin başkenti ve en büyük şehirlerinden biri olmasının yanısıra ülkemizin en önemli bilim merkezlerinden biridir ve pek çok uluslararası konferans ve kongreye ev sahipliği yapmaktadır.

Kongremiz, ebelik alanındaki en son araştırmaları ve gelişmeleri paylaşmak, mesleğimizi daha iyi bir geleceğe taşımak, geleceğin ebelik hizmetlerine nasıl dokunabileceğimizi tartışmak ve deprem, acil durumlar ve afetler gibi zorlu durumlarda nasıl daha etkili bir şekilde müdahale edebileceğimizi öğrenmek için bir fırsat sunacaktır.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla...

Doç. Dr. Nazan KARAHAN
Kongre ve Dernek Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.