6. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi - ITEAC 2022

KONGRE TARİHİ
16 Haziran - 18 Haziran 2022

KONGRE ŞEHRİ
Çanakkale, Türkiye
KONGRE YERİ
Çanakkale Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.iteac.epdad.org.tr
DAVET
Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD), Türkiye'deki öğretmen eğitimi programlarının akreditasyonundan sorumlu bağımsız bir akreditasyon kuruluşudur ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yetkilendirilmiştir.

EPDAD’ın amacı, Eğitim Fakülteleri için akreditasyon, değerlendirme ve kalite konularında bilgilendirici çalışmalar düzenleyerek Türkiye'deki eğitim kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmaktır. Bu sayede, çağdaş yaklaşımları kavrayan ve uygulayan daha nitelikli öğretmenler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Uluslararası düzeyde bilgi ve tecrübeyi diğer paydaşlarla paylaşmak; böylece akreditasyon süreciyle dünyadaki eğitim kalitesinin yükseltilmesi de hedeflenmektedir.

EPDAD tarafından her yıl gerçekleştirilen "International Teacher Education and Accreditation Congress (ITEAC)" in 6'ıncısı bu yıl Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile 16-18 Haziran 2022 tarihlerinde yüzyüze gerçekleştirilecektir.

Kongrede öğretmen eğitiminin yeni eğilimleri, politikaları, modelleri, yenilikçi hareketleri ele alınmaktadır. Kongrenin amacı, hem kalite güvence sistemleri ve akreditasyon konularında bilimsel bilgilerin paylaşılması için uluslararası bir temel oluşturmak hem de alanın farkındalığını ve bilincini artırmaktır.

EPDAD, kongre kapsamında öğretmen eğitimi politikaları ve reformları ile aydınlatıcı araştırmalar hakkındaki çalışmalarınızı beyan etmek ve paylaşmak üzere sizleri "Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi ITEAC 2022"ye davet etmekten onur duyar.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Cemil ÖZTÜRK
Kongre Başkanı
EPDAD Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.