7. Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 2022

KONGRE TARİHİ
03 Ekim - 05 Ekim 2022

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.cbskongresi.org
DAVET
Sayın Kongre Paydaşları,

TMMOB; mesleki, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda ülkemizdeki mühendisleri, mimarları ve şehir plancılarını temsil eden, onların hak ve çıkarlarını halkımızın çıkarları temelinde koruyan ve geliştiren, mesleki, sosyal ve kültürel gelişmelerini sağlamak ve mesleki birikimlerini toplum yararına kullanmalarının zeminini yaratmak amacıyla mesleki alanlarıyla ilgili gelişmelerin ve politikaların sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel boyutlarını derinlemesine kavranması, yorumlanması, toplumun bilgilendirilmesi, politikaların toplum yararına düzenlenmesi için öneriler geliştirilmesi ve bunların yaşama geçirilmesi için mücadele eden bir demokratik mesleki kitle örgütüdür.

TMMOB, yukarıda sıralanan amaç ve ilkelerini gerçekleştirmek için bileşeni olan odalar ile çok sayıda mesleki ve bilimsel etkinlik düzenlemektedir. Bu etkinliklerden biri olan TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Kongresi ilk olarak 2007 yılında Trabzon’da “ortak veri, ortak bilgi, ortak dünya” temasıyla düzenlenmiş; daha sonra 2009 yılında İzmir’de “yaşanabilir dünya”, 2011 yılında Antalya’da “ortak aklın adresi”, 2013 yılında Ankara’da “bugünü anlamak, yarını kurmak”, 2017 yılında Adana’da “özgür veri, özgün bilgi, özgür dünya”, 2019 yılında ise Ankara’da “Akıllı” Şehir ve “Akıllı” Kırsal ana temalarıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu yıl 3-5 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da Dijital Dönüşen Dünyada Toplum Yararı için Mekânsal Etkileşimler temasıyla gerçekleştirilecek olan TMMOB 7. CBS Kongresi etkinliğinin sekretarya görevini TMMOB Harita Kadastro Mühendisleri Odası üstlenmektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.