7. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi-ICCI-EPOK 2019

KONGRE TARİHİ
09 Ekim - 12 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Ankara Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.icciepok.com
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

VII. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2019), Eğitim Programları Bağlamında Geleceği Yeniden Tasarlamak ana teması ile Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde ve Eğitim Programları ve Öğretim Derneği işbirliğiyle 9-12 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecektir.

Kongre kapsamında, alanında önemli çalışmaları olan çağrılı konuşmacılar, dünyada ve Türkiye’de eğitim programları ve öğretim konularının tartışılacağı paneller ve sözlü bildiriler yer alacaktır. Kongreye bildiri özeti gönderimi, 25 Mart 2019 tarihinde başlayıp 1 Temmuz 2019 tarihine kadar sürecektir. Kabul edilen bildiri özetleri ve tercih eden katılımcıların tam metinleri, hakem sürecinden geçtikten sonra elektronik olarak yayımlanacaktır.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde düzenlenecek kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Kongre Eş Başkanları

Prof. Dr. Fatma BIKMAZ
Dekan
Ankara Üniversitesi
Eğitim Bilimleri Fakültesi

Prof. Dr. Özcan DEMİREL
Başkan
Eğitim Programları ve
Öğretim Derneği

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.