8. Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu-HYES 2020

KONGRE TARİHİ
06 Mart - 08 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Eskişehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.hyes2020.com
DAVET
Türkiye'de Eczacılık öğrencileri tarafından düzenlenen ilk kongre! Ve heyecanla beklenen 8. HYES için geri sayım başladı bile! Açılımı Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu olsa da, HYES bizim için; kalp çarpıntımız, bilgi yuvamız, tecrübe alanımız, gibi birçok anlama geliyor aslında.

Geçen yıl 7. sini düzenlediğimiz, Türkiye'nin dört bir yanından 20'den fazla konuşmacı ve 400 katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz kongremiz bu yıl da 8. si ile sizlerle olacak.

Türkiye'nin Eczacılık ve Sağlık alanlarında önde gelen isimlerini dinleyebilmek, birebir iletişim kurmak için en doğru yer, en doğru etkinlik! Eskişehir'in öğrenci sever ruhu, 6-7-8 Mart 2020 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezinde sizleri kucaklamayı bekliyor O halde geri sayım başlasın!

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.