8. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi-TÜKED 2022

KONGRE TARİHİ
09 Mart - 12 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Royal Seginus Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tuked2022.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Tüm Kamu Eczacıları Derneği olarak her yıl düzenlediğimiz kongremizin sekizincisini 9-12 Mart 2022 tarihleri arasında Royal Seginus Otel – Lara / Antalya’da gerçekleştireceğiz.

Her yıl giderek artan katılımcılar ile gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz, ülkemizde Kamu ve Hastane Eczacılığı alanında ilk ve tek dernek olan Tüm Kamu Eczacıları Derneği tarafından düzenlenen ve sizlerin katılımı ile zenginleşen bir ortam olmuştur.

Bu kongremizde de geniş bir yelpazeye sahip Eczacılık mesleğimizin birçok alandaki uygulamalarına değineceğiz. Deneyimlerimizi, bilimsel ve sosyal yönlerimizi ön plana çıkaracağımız kongremizde, siz meslektaşlarımız ile mesleğimizdeki son gelişmeleri ve güncel konuları da bu güzel platformda ele alacağız.

8. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi’nde katılım ve katkılarınızla oluşturacağınız sevgi, arkadaşlık ve bilimsellik ortamında sizlerle keyifli ve yararlı bir kongrede buluşmanın heyecanını hissederken, kongremizde buluşmayı ümit ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Uzm. Ecz. Gamze Korubük
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.