8. Ulusal Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi-UYEK 2023

KONGRE TARİHİ
02 Kasım - 04 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Gazi Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
uyek2023.gazi.edu.tr
DAVET
Değerli bilim insanları, kıymetli öğretmen meslektaşlarımız, sevgili öğrenciler;

VIII. Ulusal Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi (ÜYEK 2023), Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde 2-4 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Cumhuriyetin 100. yılında, bu eşsiz ve muhteşem ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün okulu olan ve onun talimatıyla yapılan Gazi Orta Muallim Mektebinin ve bugünkü Rektörlük binamızın tarihsel ortamında kongremizin açılışını yapacağız.

VIII. Ulusal Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi (ÜYEK 2023)’nin bu yılki teması “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Politikaları” olarak belirlenmiştir. Bu tema etrafında önümüzdeki yüzyılda ülkemizde üstün yeteneklilerin eğitimi konusunda yapılabileceklerin bilimsel bir bakış açısıyla ele alınması amaçlanmıştır. Bu kapsamda üstün yetenekliler ve eğitimleri konusunda uzman kişileri, kamu yöneticilerini, sahada çalışan eğitimcileri ve öğrencileri bir araya getirerek bilgi ve tecrübelerini paylaşmaları hedeflenmektedir.

Kongremiz kapsamında 3 yerli 2 yabancı çağrılı konuşmacı sunum yapacaktır. Ülkemizdeki eğitim uygulamalarını değerlendirmek üzere tanılama, BİLSEM’ler ve eğitim modelleri konularında paneller de yapılacaktır. Bunların yanı sıra atölye ve söyleşiler, BİLSEM öğrencilerinin ve eğitimcilerinin iyi örnekleri de kongre kapsamında sunulacaktır...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.