8. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu-ITTES 2021

KONGRE TARİHİ
17 Kasım - 19 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
Trabzon, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ittes.org.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

Sizleri 17 Kasım-19 Kasım 2021 tarihleri arasında Trabzon Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Trabzon’da gerçekleştirilecek olan 8. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu’nda (ITTES 2021) görmekten onur ve mutluluk duyacağız. Genel teması "Değişim ve Eğitim" olarak belirlenen sempozyum kapsamında; çalıştaylar, paneller, sözlü bildiri, ve poster sunumlarla edinilen bilimsel kazanımların ulusal ve uluslararası paydaşlarla paylaşımı hedeflenmektedir.

Hakem değerlendirme süreci sonunda kabul edilen bildiri özet metinleri kongre öncesinde "ITTES-2021 Bildiri Özetleri E-Kitabı" olarak yayımlanacaktır. Bunun yanı sıra sempozyumda sunulan ve kitap bölümü olarak çalışmasını değerlendirmek isteyen bildirilerden komisyonca seçilecek olan çalışmalar “Değişim ve Eğitim” adlı kitapta basılacaktır. Bu amaçla dileyen katılımcılar, bildiri özeti yükleme sırasında tercihte bulunarak çalışmalarının kitap bölümü olarak değerlendirilmesini talep edebileceklerdir. Kongre sonrasında yalnızca tam metin olarak yayımlanması istenilen bildiriler, “ITTES-2021 Bildiriler Tam Metin E-Kitabı”nda basılacaktır. Ayrıca sempozyum danışma kurulu tarafından seçilen üç bildiriye “ITTES-2021 En İyi Sunum Ödülü” verilecektir.

Değerli bilim insanları, 8. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu’nun ülkemizde toplumun geleceğine dair politikaların üretilmesine, eğitime ve bilime katkılar sağlamasını dileyerek sizleri Trabzon’da görmekten onur ve mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
ITTES-2021 Düzenleme Kurulu

Not: Sempozyum Trabzon Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliğinde gerçekleşmektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.