9. Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi
KONGRE TARİHİ
04 Şubat - 06 Şubat 2027
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Endüstri Temsilcileri,
9. Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi 4-6 Şubat 2027 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecektir.
2026 yılı Şubat ayında sizlerin yoğun ilgisiyle sekizincisini yaptığımız kongremizde, canlı cerrahiler ve videolar eşliğinde teorik konuların anlatıldığı Endometriozis, Histerektomi, Histeroskopi, jinekolojik ultrasonogra kursları, wetlablarda Robotik cerrahi ve Laparoskopik cerrahi kursları, Kadavra laboratuarında ileri düzey laparoskopik cerrahi ve Genital Estetik kursları ve kişiye özel Laparoskopik sütür kursları gerçekleştirilmiş ve büyük bir ilgi görmüştür.
Bu yıl da yine en temelden en ileri düzeye laparoskopik, histeroskopik ve Robotik cerrahi uygulamalar, fark yaratacak bir konsept ile, konusunda yetkin ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından sunulacaktır. Bu amaca yönelik olarak kongre programı her beceri düzeyindeki meslektaşımızın günlük cerrahi pratiğini geliştirecek konular ve uygulamalardan oluşturulmuştur.
Kongre öncesinde teorik bilgilerin video sunumları, hayvan ve kadavra laboratuvarları ve canlı cerrahiler ile zenginleştirildiği kurslarda tüm konular derinlemesine işlenecektir ve meslektaşlarımızın pratik uygulama yapma ve canlı cerrahilerin seyretme ve eşlik etme olanakları olacaktır. Bunların yanı sıra “kişiye özel sütür kursu” gerçekleştirilecektir
Temel cerrahi anatomi bilgilerinin tazelenmesi amacı ile kongrenin üç gününde de canlı yayında kadavra disseksiyonu yapılacaktır. Ayrıca kongre süresince robotik/laparoskopik histerektomi, myomektomi, endometriozis cerrahileri, histeroskopik, ürojinekolojik, onkolojik cerrahiler ve floresan görüntüleme temelli endoskopik sistemlerle yapılacak ameliyatlar canlı yayınla kongre salonlarına aktarılacaktır.
Genç meslektaşlarımızın kongreye katılımı ve minimal invaziv cerrahiyi meslektaşlarımız arasında yaygınlaştırmak çok önemsediğimiz bir konudur. Bu yıl da genç meslektaşlarımız kendi özgün videolarını sunma olanağı bulacak ve en iyi videolar ödüllendirilecektir.
Minimal İnvaziv Jinekoloji Derneği (MİJİD), Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği ve (MİJOD), Robotik Jinekolojik Cerrahi Derneği (RJCD) tarafından kurulmuş olan Minimal İnvaziv Jinekolojik Endoskopi Platformu olarak, kongre öncesi kurslar ve özgün kongre içeriği ile katkı sunmayı amaçladığımız 9. Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi’ne sizleri davet ediyoruz.
Saygılarımızla,
Prof. Dr. Ercan BAŞTU
Kongre BaşkanıProf. Dr. Mehmet Ali VARDAR
Kongre BaşkanıProf. Dr. Çağatay TAŞKIRAN
Kongre Başkanı
2027 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- WLNC and iCure Stroke Joint Meeting 2027
05 Mayıs - 08 Mayıs 2027, İstanbul - 16. Uluslararası Avrasya Üroonkoloji Kongresi
06 Mayıs - 09 Mayıs 2027, Muğla - Acil Tıp ve Travmatoloji Kongresi
25 Mart - 28 Mart 2027, Antalya - 16. International Trakya Family Medicine Congress
15 Nisan - 18 Nisan 2027, Edirne - 15. KEPAN Kongresi 2027
18 Mart - 21 Mart 2027, Antalya
KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
















X.com







