9. Ulusal Haseki Tıp Kongresi
KONGRE TARİHİ
03 Mayıs - 06 Mayıs 2018
KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Cornelia Diamond Resort
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
Bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz Ulusal Haseki Tıp Kongresi’ne davet etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kongremiz 3-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Cornelia Diamond Resort Belek, Antalya’da gerçekleşecektir.
Ülkemizin köklü sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemizin yılda bir kez düzenlediği bu kongre günlük klinik uygulamada çağı yakalamak ve ortak dil tesis etmek konusunda özellikle önemsenmektedir.
Güncel klinik pratiğimizde çok az olgu tek disiplinin yaklaşımıyla çözülebilmektedir. Bu durum da disiplinler arası işbirliğinin önemini artırmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu kongremizde de öncelenen yaklaşım disiplinler arası işbirliğini artırmak olacaktır.
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 4. Bahar Pediatri Günleri
02 Mart - 03 Mart 2018, Adana - Kapadokya Toksikoloji Sempozyumu-Kapatoks 2018
21 Eylül - 23 Eylül 2018, Nevşehir - 20. Ulusal Pediatrik Kanser Kongresi
02 Mayıs - 06 Mayıs 2018, Antalya - Türkiye Ulusal Allerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Ağır Astım Sempozyumu
09 Haziran 2018, İstanbul - 4. Davranış Nörolojisi ve Demans Okulu
03 Kasım 2018, İstanbul
Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.


















X.com







