9. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu-ALUS 2019

KONGRE TARİHİ
10 Ekim - 11 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.alusist.com
DAVET
9. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu, TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi işbirliği ile 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Yeşilköy-İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir.

Sempozyum, aynı tarihlerde Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan ALUEXPO 2019 6. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

9. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu her boyutuyla alüminyum sektörü ile akademik dünyayı aynı platformda bir araya getirmeyi ve endüstriye yön verecek bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uluslararası bir ortamda paylaşmayı, Türkiye’nin alüminyum dünyasındaki yeri ve geleceği için bir vizyon oluşturmayı hedeflemektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.