9. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi-ICAFR 2022

KONGRE TARİHİ
29 Eylül - 01 Ekim 2022

KONGRE ŞEHRİ
Tokat, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
icafr2022.gop.edu.tr
DAVET
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin kuruluşunun 30.yılını büyük bir gururla kutladığımız bu yılda üniversitemiz ev sahipliğinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü olarak “9. ULUSLARARASI MUHASEBE VE FİNANS ARAŞTIRMALARI KONGRESİ”ni düzenlemekten onur duyarız.

Evliya Çelebinin “Alimler ve Şairler Şehri” diye övdüğü, Hz. Mevlana’nın “Fih-i Ma fih” adlı eserinde “Tokat’a gitmek gerek, çünkü Tokat’ta insanlar ve iklim mutedil” diyerek bahsettiği, Atatürk’ün milli mücadele yıllarında birçok kez ziyaret ettiği Tokat’a; siz değerli akademisyenleri, araştırmacıları, meslek mensuplarını ve paydaşlarımızı davet ediyoruz.

Teknolojik gelişmelerin, eğilimlerin ve Covid-19 pandemisinin muhasebe ve finans araştırmalarına yansımalarının yanı sıra disiplinler arası veya yeni trendlere ait araştırma sonuçlarının tartışılacağı ve deneyimlerin paylaşılacağı ICAFR’22’de sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleme Kurulu Adına
Kongre Dönem Başkanı
Doç. Dr. Mihriban COŞKUN ARSLAN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.