Adana Geriatri Günleri 2023

KONGRE TARİHİ
27 Ocak 2023

KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
adanageriatrigunleri.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Geriatri, yaşlanmayla birlikte vücutta meydana gelen değişikliklerle ilgilenen, yaşlı sağlığını bütüncül olarak ele alan bilim dalıdır. Günümüzde beklenen ortalama yaşam süresinin uzaması, yaşlı popülasyonun giderek artması 65 yaş üzerindeki hastalarla daha sık karşılaşılmasına neden olmaktadır. Geriatri uzmanları temelde yaşlılarda sıklıkla görülen ve tek bir hastalık tarifine uymayan geriatrik sendrom olarak adlandırılan semptomlar bütünü ile uğraşmaktadır. Bu toplantıda malnutrisyon, demans, düşme, polifarmasi, sarkopeni ve kırılganlık gibi başlıca geriatrik sendromlar üzerinde durulacak ve geriatri hekimlerinin kamu hastanelerinde hakları ve çalışma koşulları uzmanlarımızın kendi tecrübelerinden faydalanılarak aktarılacaktır.

Toplantımız toplam 4 oturumdan oluşacak ve konusunda uzman ekip tarafınca 20’şer dakikalık sunumlar halinde anlatılacaktır. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği bünyesinde ve Geriatrik Bilimler Derneği, Akademik Geriatri Derneği desteği ile planlanan bu toplantıya yaşlı hasta yönetimi ve bakımı ile ilgilenen bütün branşlardan hekimleri bekliyoruz.

Kayıt, konaklama ve ulaşım ile ilgili detaylı bilgi ve destek sempozyum organizasyon sekreteryası Dalya Turizm tarafınca sağlanacaktır.

Adana Geriatri Günleri Sempozyumunun tüm katılımcılar için faydalı geçmesi dileğimizle...

Saygılarımızla,

Sempozyum Yönetim Kurulu

* soyadına göre alfabetik olarak sıralanmıştır

Prof. Dr. Teslime Atlı
Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar
Prof. Dr. Ahmet Turan Işık

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.