VİTRİN
Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Konferansı-ASYU 2018
KONGRE TARİHİ
04 Ekim - 06 Ekim 2018
KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE YERİ
Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Sempozyumu 4-6 Ekim 2018 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi desteğiyle Adana'da düzenlenecektir. Sempozyum dili Türkçe ve İngilizce olup güncel konularda özel oturum önerileri de kabul edilecektir. Sempozyuma gönderilen tüm bildiriler en az iki hakem tarafından körleme değerlendirme sistemiyle değerlendirilecektir. Bildiriler, IEEExplore'da yayınlanacaktır.
KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.
2018 Mühendislik Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 3. International Mediterranean Science and Engineering Congress-IMSEC 2018
24 Ekim - 26 Ekim 2018, Adana - The International Conference on Materials Science Mechanical and Automotive Engineerings and Technology
10 Nisan - 12 Nisan 2018, İzmir - Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği 17. Ulusal Kongresi
26 Eylül - 28 Eylül 2018, İstanbul - 13. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi
03 Eylül - 06 Eylül 2018, Van - International Congress on Engineering and Architecture-ENAR 2018
14 Kasım - 16 Kasım 2018, Antalya

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.