Anatomi Kış Günleri 2018

KONGRE TARİHİ
25 Ocak - 28 Ocak 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Patalya Thermal Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.anatomi2018-baskent.com
DAVET
İnsan vücudunun yapısı yüzyıllardır değişmese de anatomi bilimi tıp alanındaki atılımlara koşut olarak hızla gelişmekte, farklı teknikler, farklı yaklaşımlar gündeme gelmektedir. Anatomi Kış Günleri bir araya gelerek hem kendi çalışmalarımızı, hem de ülkemizdeki anatomi eğitimini küresel bağlamda değerlendirmemiz için bizlere güzel bir fırsat sunuyor.

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı olarak Anatomi Kış Günleri 2018’i gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor ve anatomiyi sizlerin değerli katılımıyla multidisipliner çalışmalar bağlamında değerlendirmeyi amaçlıyoruz.

25 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında sizleri Kızılcıhamam’ın etkileyici doğası ve temiz havasında Patalya Termal Otel’de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Prof. Dr. Can PELİN
Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi
Anatomi AD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.