Değişen Dünyada Doğumda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu 2019
KONGRE TARİHİ
06 Mayıs - 07 Mayıs 2019
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Atılım Üniversitesi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım;
Varoluşun başlangıcından beri doğurganlık, binlerce yıldır birçok medeniyette çeşitli usul ve uygulamalarla nesilden nesille aktarılmıştır. Günümüzde de birçok kültürde farklılıklarda devam etmektedir.
Bu toplantıyı planlarken amacımız, günümüz teknolojisi ve sosyal yapısını göz önüne alarak sağlık profesyonellerinin görüşlerini ve değerlendirmelerini sizlerle paylaşmaktı. Bizim Medicana Ailesi olarak düşüncemiz doğumun doktor, ebe, hemşire, anestezist, emzirme eğitim hemşiresi ve egzersiz terapisti ile bütüncül, multidisipliner bir başlangıç olduğudur.
Bu bağlamda doğuma yenilikçi bir bakış acısı ve uygulamaları inovatif bir platformda sizlerde paylaşmayı amaçladık. Yenilikçi çalışmalara ilgi duyan tüm lisans ve lisansüstü sağlık profesyonellerinin bir araya getirmek üzere Atılım Üniversitesi ev sahipliğinde, Medicana Sağlık Grubunun önderliğinde 6 – 7 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olan Değişen Dünyada Doğumda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumunu duyurmaktan onur duyarız.
Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç
Prof. Dr. Füsun Terzioğlu
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 12. Anadolu Romatoloji Günleri
01 Mayıs - 05 Mayıs 2019, K.K.T.C. - Uluslararası İş Kazaları El Yaralanmaları ve Uzuv Kopmaları Kongresi
26 Nisan - 27 Nisan 2019, İstanbul - Acil ve Kritik Hastada Ultrasonografi Sempozyumu
22 Şubat - 24 Şubat 2019, Antalya - TSRM Ankara Sempozyumu-A dan Z ye İnfertilite
03 Kasım 2019, Ankara - 4. Trakya Acil Tıp Günleri
20 Aralık - 22 Aralık 2019, İstanbul

KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ