Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
18 Ağustos - 22 Ağustos 2021

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Swissotel Büyük Efes İzmir

KONGRE WEB SİTESİ
www.kdad2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız

Günümüzde dermatolojinin bilinirliğinin artması, hekimler tarafından fazla rağbet görmesi ve tercihlerde ilk sıralarda yer alması Kozmetolojideki gelişmelerle de bağlantılıdır diyebiliriz. Bu anlamda dermatolojide olduğu gibi Kozmetolojide de gelişmeler önem kazanmıştır. Biz de düzenleme kurulu olarak hekimlerimizin ve ayrıca ilaç ve kozmetik sanayinin istekleri doğrultusunda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı ile Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği olarak 2019 yılında “Dermatolojide Gelişmeler Simpozyumları ve İstanbul Kozmetik Dermatoloji Simpozyumlarının’’ birleşimi olan Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler Kongresi’ni gerçekleştirdik.

Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdiğimiz 2020 kongremiz başarıyla tamamlandı. 2021 yılında tekrar birlikte olacağımız Dermatolojide ve Kozmetolojide Gelişmeler 2021 Kongresi’ni 18-22 Ağustos tarihlerinde Swissôtel Büyük Efes İzmir’de gerçekleştireceğiz.

Dermatoloji ve kozmetoloji alanındaki yeniliklerin ve gelişmelerin yakından takip edilmesi, deneyimli doktorlarımızdan en güncel araştırmaların ve uygulamaların izlenip, dinlenmesi amacıyla oturumlarımızı kapsamlı bir şekilde hazırlıyoruz. Oturum başkanlarımızı ve konuşmacılarımızı her zaman olduğu gibi konularında uzman ve tecrübeli kişilerden titizlikle seçeceğiz. Dermatoloji alanında en güncel tedaviler, sözlü bildiriler ve karşılıklı bilgi paylaşımı açısından en uygun ortam sağlanıp genç meslektaşlarımızın en etkili şekilde fayda görebileceği şekilde konu başlıkları düzenlenecek ve meslektaşlarımızın araştırmalarını sunmaları için oturumlar düzenlenecektir.

Yine online kongremizde de çok ilgi gören “Hocaya Danış” oturumlarımız da kongremizde yer alacak, katılımcılar alanlarında uzman hocalarımıza sorularını sorabileceklerdir. Sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşen “Hocaya Danış” oturumları interaktif ve oldukça verimli oturumlarımız arasındadır.

Kozmetik uygulamalar ile ilgili olarak en yeni uygulama yöntemleri ve son teknolojik cihazlar ile günlük rutininizde uygulama yapacak hale gelmeniz için sunumlarla ve kurslarla bilgiler pekiştirilecektir.

Doyurucu bir bilimsel program sunarken katılımcıların bilimsel toplantılar dışı sosyal aktivitelerinin de üst seviyede olmasını arzu etmekteyiz.

Ağustos ayında İzmir’de görüşmek üzere…

Prof. Dr. Server Serdaroğlu
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Yalçın Tüzün
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.