Estetik Plastik Cerrahi Derneği 23. Ulusal Kongresi-EPCD 2019

KONGRE TARİHİ
12 Ocak - 13 Ocak 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Bomonti Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.epcd2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Estetik Plastik Cerrahi Derneği olarak her sene düzenlemekte olduğumuz Ulusal Kongremizin 23. sünü, önümüzdeki sene 12-13 Ocak 2019 tarihleri arasında Hilton Bomonti Otel / Crystal Balo Salonu - İstanbul’da gerçekleştirmeyi planladık.

Bu seneki programda, diğer senelerde de olduğu gibi ileri estetik plastik cerrahi konuları sizlerin değerli sunumları ile yer alacak ve ilave olarak bir tam gün canlı cerrahi yayını yapılarak, katılımcıların bu ameliyatları canlı olarak toplantı salonundan seyretmesi ve katılması imkanı sağlanacaktır.

Bu detaylar ışığında, 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan EPCD 23. Ulusal Kongresi’ nde sizleri aramızda görmek bizleri sevindirecektir.

Şimdiden kongremizde bir arada olmak dileği ile…

Saygılarımla,

Dr. Erhan Eryılmaz
Kongre Başkanı

Dr. Hakan Şirinoğlu
Kongre Başkan Yardımcısı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.