Girişimsel Akademi Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
18 Mart - 20 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Gaziantep, Türkiye
KONGRE YERİ
Novotel Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
gkvak.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

18-20 Mart 2022 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi'nin bilimsel içerik desteği ile gerçekleştirilecek olan “Girişimsel Akademi 2022, Gaziantep” sempozyumumuzda sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

"Geleceğe Dönüş" oturumuyla başlayacak olan toplantımızda önceki yıllarda canlı yayında yer alan olgularımızın 2022'deki son durumları sunulacak, ardından sizlerin beğenisini kazanan "Kaydedilmiş ilginç ve eğitici olgular" başlığı altında kayıtlı video sunumları ile devam edecektir.

Bu yıl ilk kez Pulmoner Hipertansiyon ile ilgili konuların da yer alacağı toplantımızın ikinci gününde, Gaziantep Üniversitesinin Kardiyoloji laboratuvarından birbirinden farklı girişimsel tanı ve tedavi metotlarının yer aldığı canlı yayın olguları yer alacaktır. Sempozyumuz, sözlü bildiri sunumları ve akılcı ilaç kullanımına ilişkin oturum ile son bulacaktır.

Tüm bildiri sunumlarının özetleri toplantı kitapçığında yer alacaktır. Toplantımızda sunulan bildiriler “International Journal of the Cardiovascular Academy” dergisine iletildiği takdirde öncelikli olarak değerlendirme olanağını bulacaklardır.

Bir kez daha yoğun ilgi odağı olacağını umduğumuz bu organizasyonda girişimsel kardiyoloji alanında çalışan tüm meslektaşlarımızı Gaziantep'e bekliyoruz.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Ömer Kozan
Dernek Başkanı

Prof. Dr. Mehdi Zoghi
Bilimsel Sekreterya

Prof. Dr. M. Murat Sucu
Prof. Dr. Sami Özgül
Doç. Dr. M. Ertan Vuruşkan
Uzm. Dr. Veysel Özgür Barış
Lokal Organizasyon Komitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.