Global İşletme Araştırmaları Kongresi-GİAK 2018

KONGRE TARİHİ
24 Mayıs - 25 Mayıs 2018

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.pressacademia.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Kamu ve Özel Sektör Temsilcileri,

Global İşletme Araştırmaları Kongresi (GİAK-2018), 24-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, İTÜ İşletme Fakültesi Maçka Kampüsü’nde düzenlenecektir. Alanında önemli araştırmacı, akademisyen ve profesyonelleri bir araya getirecek olan bu kongreye, sizleri, düzenleme kurulumuz adına davet ediyoruz. Katılımcılar, kongrede, araştırmalarını sunma, bilgi alışverişinde bulunarak güncel işletme ve ekonomi konularını tartışma olanağı bulacaklardır.

Yönetim bilimleri konularının tamamını kapsayacak olan bu Kongrede; işletme, yönetim, organizasyon, muhasebe, denetim, finansman, pazarlama, stratejik yönetim, insan kaynakları, sağlık yönetimi, yönetim bilişim sistemleri, uluslararası ticaret ve lojistik gibi alt alanlarda yapılmış tüm teorik ve ampirik çalışmalar değerlendirmeye alınacaktır. Kongre dilleri, Türkçe ve İngilizce’dir. Kongrede sunulmuş olan tam metinli bildiriler, Kongre sonrasında PressAcademia Procedia'da yayınlanacaktır. Bildirisinin Procedia’da yayınlanmasını arzu etmeyen yazarlarımız Kongre sonrasında, makalelerini Econlit, EBSCO vb indekslerce taranan Kongre Dergilerinde hakem değerlendirmesi sonrasında yayınlatabilecektir.

Bu davetimizi Fakülteniz/Bölümünüz/Anabilim Dalınız içinde dağıtımına yardımcı olursanız, çok memnun oluruz.

Özet son gönderim tarihi 12 Mart 2018 olarak uzatılmıştır. 24-25 Mayıs, 2018 tarihinde İTÜ Maçka Kampüsünde görüşmek dileğimiz ile…

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Suat Teker
Kongre Eş-Başkanı, GİAK-2018

Prof. Dr. Oktay Taş
Kongre Eş-Başkanı, GİAK-2018

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.