Güncel Kılavuzlar ve Ustalar Eşliğinde Semptomdan Tedaviye İleri Endoskopik İşlemler Kursu
KURS TARİHİ
01 Kasım - 02 Kasım 2019
KURS ŞEHRİ
Eskişehir, Türkiye
KURS YERİ
Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
KURS WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;
1-2 Kasım 2019 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, gerçekleştireceğimiz; Güncel Kılavuzlar ve Ustalar Eşliğinde, SEMPTOMDAN TEDAVİYE İLERİ ENDOSKOPİK İŞLEMLER KURSU’ na katılımlarınızı bekliyoruz.
Kurs formatı alışılagelenden farklı olarak “USTAM YAPSIN , BEN İZLEYİP ÖĞRENEYİM “ yerine “USTAM YANIMDA OLSUN BEN YAPAYIM” konseptinde olup, hedefimiz ileri endoskopik işlemlere yeni başlayan hevesli arkadaşlarımızın eğitimi olarak belirlenmiştir. Genç ve istekli ancak az deneyimli gastroenterologlar arasından seçilecek bir grup uygulayıcı, kendisine eşlik edecek deneyimli ustasının gözetiminde ERCP, EUS, EMR, ESD vs. gibi ileri endoskopik işlemleri canlı yayında gerçekleştireceklerdir. Eş zamanlı olarak görüntü aktarımıyla salondaki izleyicilerin ve diğer ustaların interaktif katılımları da sağlanacaktır.
Son derece verimli ve doyurucu olacağına inandığımız kursumuzda buluşmak dileği ile saygılar sunarız.
Not: Kursa katılım, konaklama ve tüm transferler ücretsiz olup, kontenjan sınırlı olduğundan uygulayıcı ve izleyici olarak katılmak isteyen genç gastroenterologların Türk Gastroenteroloji sekreteryasına en kısa zamanda başvurması önemle rica olunur.
Kurs Düzenleme Kurulu
Prof. Dr. Selçuk DİŞİBEYAZ
Prof. Dr. Erkin Öztaş
Doç. Dr. Tuncer Temel

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.