Hacettepe Genel Cerrahi Konferansları 2018

KONGRE TARİHİ
12 Ekim - 13 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Sıhhiye, Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.hacettepegencerkonferanslari.org
DAVET
Değerli Cerrahi Eğitim Gönüllüleri,

Tıp bilim ve sanatının her alanında olduğu gibi cerrahide de gelişmeler baş döndürücü bir hızla devam etmekte. Bizler, hocalarımızdan öğrendiklerimizden farklı tanı ve tedavi uygulamaları yapıyoruz. Bizden sonraki meslektaşlarımız da çok daha farklı bir cerrahi pratiği uygulayacaklar...

Bu süreçte asistanlarımıza uyguladığımız eğitim ve öğretim yöntemlerimizin belirgin olarak değiştiğini söylemek zor. Bizler nasıl yetiştirildiysek, asistanlarımızı da benzer şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Acaba bu doğru mu ? Genel cerrahi asistan eğitimimiz çağın getirdiği düzeyde mi ? Neleri değiştirmeliyiz ? Daha iyi bir eğitim nasıl verebiliriz ? 12 – 13. Ekim 2018 tarihlerinde Üniversitemiz Merkez Sıhhiye Kampüsü Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz “HACETTEPE GENEL CERRAHİ KONFERANSLARI 2018”’de tüm bu soruların yanıtını hep birlikte arıyacağız.

Birbuçuk günlük bu toplantıda Dünya’da cerrahi eğitim konusunda lider bilim insanları ile birlikte olacağız. Toplantımız süresince açık büfe yemekler olmayacak, beş yıldızlı otellere gitmeyeceğiz. Mütevazi ama bilgi dolu, iletişim dolu bir birliktelik yaşayacağız.

Sizleri Hacettepe Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyeleri adına bu toplantıya davet ediyor, saygılar sunuyorum.
Prof. Dr. Kaya Yorgancı
Anabilim Dalı Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.