Hedef Kanser 2022

KONGRE TARİHİ
21 Nisan - 24 Nisan 2022

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Elexus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.hedefkanser2022.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Bu yıl ‘Hedef Kanser’ toplantılarının bir yenisini 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında yine Kıbrıs’ta, Girne Elexus Otel’de yüz yüze gerçekleştirmeyi planlıyoruz. ‘Hedef Kanser’ deneyimini daha önce yaşamış ve yine yaşamak isteyen ve ilk kez katılacak olan meslektaşlarımı, bu olağan dışı ‘beyinlerin açık- ceket kravat mesafesinin olmadığı’ toplantımıza çağırıyorum.

‘Hedef Kanser’ toplantılarının farklılaşması, Onkoloji gibi hızlı bilgi akışının olduğu bir alanda, hız kesip sakince bilginin sindirilmesini sağlayacak ortamın hiçbir sınırlama olmaksızın oluşturulması ile gelişmektedir. Günümüzde bu yaklaşım ve tarz daha da kıymetlenmektedir. Bilgi girdisi çok fazla ve hızlı olmaktadır. Çünkü hem bilgi üretimi artmakta hem de bu bilgiye ulaşım kolaylaşmaktadır. Ancak, gözden kaçırdığımız, ulaşılan bilginin doğru kullanımında ne denli başarılı olacağımızdır. Bunun ölçütü, bilgiyi aktarmakla değil, elde edilenin üstüne ne üretildiğidir. Bilgi aktarımı, klasik gerçekleşen tüm toplantılarda, sunan ister en kıdemli onkologlar olsun ister genç arkadaşlarımız olsun yapılabilmektedir. Bu aktarımın kısmi yararı olabilmekle birlikte, mutlak gereksinim değildir. Mutlak gereksinim, aktarılan bilginin kullanılması yollarının öğrenilmesidir ki, ‘Hedef Kanser’ toplantılarındaki temel ve değişmeyen kuralımız budur. Başka da kural bulunmamaktadır.

Bu yıl yüz yüze yapmayı planladığımız ‘Hedef Kanser 2022’ toplantısında, günlük pratiğimizde kullanageldiğimiz tedavi yöntemleri ile ilgili olgunlaşmış verileri ve biriken bilgiyi birbirimizle paylaşacağız. Bunun yanında, rutinde kullanamadığımız ama varlığını bildiğimiz tedavi seçeneklerinin de gerekliliğini tartışacağız.

‘Hedef Kanser’ toplantılarının katılımcıları, bildiğiniz üzere sadece Tıbbi Onkoloji Uzmanlarından oluşmakta ve her zaman beraber çalışma gereği duyduğumuz farma sektörü temsilcileri de katılım sağlamaktadır. Hasta konseylerinde beraber bulunduğumuz diğer meslektaşlarımız bu toplantıda yer almamaktadır. Bunun avantajı ile ve sakin bir ortamda, diğer branşlarla ilişkilerimizi yeniden ve önyargısız olarak değerlendirebileceğimiz yarım günlük beyin fırtınası gerçekleştirmeyi de planlamaktayız. Bundaki amacımız, mesleğimiz gereği olan multidisipliner yaklaşımı uzlaşı içinde paylaşarak, önceliğimiz olan hastalarımızın iyiliği için sürdürmektir.

Tüm meslektaşlarımızın ilgisi ve katkısı bizim için değerlidir. Gerçek anlamda katılımlarınızı bekliyoruz.

Dr. Erdem Göker

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.