IDEA Congress 2018
KONGRE TARİHİ
08 Mart - 11 Mart 2018
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
JW Marriott Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
IDEA 2018 Congress : Dermatology & Dermatopatology & Esthetics Academy 2018 Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kongremiz 08 – 11 Mart 2018 tarihlerinde JW Marriott Hotel – Ankara’da yapılacaktır. Bildiğiniz gibi 5 yıldır sürdürdüğümüz e-akademi çalışmalarımızı uluslararası bir kongre haline getirerek taçlandırdık.
Kongremiz İngilizce ve Türkçe; bilinguel’dir ve sürekli iki dil arası simultane tercüme yapılacaktır. Kongre ana konuşmaları ve konferansları Türkçe ve İngilizce yapılabilir. Sözlü bildiri ve posterler ( e-poster şeklinde ) İngilizce kabul edilecektir.
Zengin bilimsel program ile birlikte bu uluslararası kongrede katılımcılarımıza 6 farklı uygulamalı kurs sunuyoruz. Kurslar ön kayıtlıdır.
Kongremiz bilimsel katkının yanı sıra beraber olmanın coşkusunu da yaşamamıza olanak sağlamaktadır. Bu coşku ile IDEA 2018 Congress’de beraber olmak dileğiyle, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.
Prof. Dr. Rana Anadolu
IDEA 2018 Kongre Başkanı
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 4. Davranış Nörolojisi ve Demans Okulu
03 Kasım 2018, İstanbul - 7. Oksidatif Stres, Kalsiyum Sinyali ve TRP Kanalları Dünya Kongresi
20 Nisan - 23 Nisan 2018, Antalya - Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu 2
19 Ekim - 20 Ekim 2018, Ankara - 6. Uluslararası Ürojinekoloji Kongresi
06 Eylül - 09 Eylül 2018, İstanbul - 6. Ulusal Sepsis Sempozyumu
13 Eylül 2018, Ankara
Kongre Takvimi ile
tüm etkinlik tarihlerine ay bazında kolayca ulaşın! Kongre tarihlerini bir arada görüntüleyin, planlamalarınızı hızlıca yapın!


















X.com







