IDEA Congress 2018

KONGRE TARİHİ
08 Mart - 11 Mart 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
JW Marriott Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.idea2018.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

IDEA 2018 Congress : Dermatology & Dermatopatology & Esthetics Academy 2018 Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kongremiz 08 – 11 Mart 2018 tarihlerinde JW Marriott Hotel – Ankara’da yapılacaktır. Bildiğiniz gibi 5 yıldır sürdürdüğümüz e-akademi çalışmalarımızı uluslararası bir kongre haline getirerek taçlandırdık.

Kongremiz İngilizce ve Türkçe; bilinguel’dir ve sürekli iki dil arası simultane tercüme yapılacaktır. Kongre ana konuşmaları ve konferansları Türkçe ve İngilizce yapılabilir. Sözlü bildiri ve posterler ( e-poster şeklinde ) İngilizce kabul edilecektir.

Zengin bilimsel program ile birlikte bu uluslararası kongrede katılımcılarımıza 6 farklı uygulamalı kurs sunuyoruz. Kurslar ön kayıtlıdır.

Kongremiz bilimsel katkının yanı sıra beraber olmanın coşkusunu da yaşamamıza olanak sağlamaktadır. Bu coşku ile IDEA 2018 Congress’de beraber olmak dileğiyle, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Rana Anadolu
IDEA 2018 Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.