İnteraktif Psikiyatri Eğitim Kongresi-İPEK 2022

KONGRE TARİHİ
24 Mart - 27 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Akra Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.psikiyatriakademisi.com
DAVET
Sevgili meslektaşlarımız;

2021 yılında bilimsel katkılarınızla son yılların en bilimsel ve interaktif özelliği en üst düzeyde geçen kongrelerinden birisini tamamladık. Gündüzleri ardarda katılınan panellere ilaveten, bizi şaşırtan biçimde gece yarıları (örn; 24.30, 01.00 gibi) geç saatlere kadar süren ve her isteyenin ücret ödemeden katılma şansı bulduğu maraton kurslarıyla son yılların en nitelikli kongrelerinden biri oldu. Öte yandan müzisyen psikiyatrist meslektaşlarımızın yer aldığı birliktelik akşamları da kongremize ayrı bir renk kattı. Sevgili meslektaşlarımıza bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu sene İnteraktif Psikiyatri Kongresi (İPEK) 2022’ yi ilkbaharın ilk günlerininin giriş kapısı diyebileceğimiz ve pandemi öncesi yıllarda bu kongre için geleneksel hale gelmiş bulunan 24-27 Mart tarihinde yapmaya karar verdik. Kongre merkezi olarak da tüm katılımcıların geçen sene çok memnun kaldıkları ve en ufak bir yakınma bile getirmedikleri Antalya’nın prestijli oteli “Akra-Barut Otel” i seçtik.

İnteraktif Psikiyatri Eğitim Kongresi (İPEK 2022)de: Günlük pratikte karşılaştığımız ya da karşılaşma olasılığımız olan zor durumları, 2022 senesindeki psikofarmakolojik ve psikodinamilk alanlardaki güncel ve yenilikçi tedavileri, yeni buluşları ve tedavi konusunda zorlandığımız olguları ve de psikiyatrinin ilginç konularını, sizlerin de interaktif biçimde katılacağınız panellerde, konularındaki uzman hocalarımızla birlikte işleme şansı elde etmeyi hedefledik. Diğer yandan geçen sene sizlerden gelen yoğun istek üzerine, bu sene de, yine ücret ödemeden katılabileceğiniz ve daha çok psikoterapik oryantasyonlu yaklaşımları içeren ücretsiz maraton kurslar düzenledik (örn; Mildfulness terapi kursu, şema terapi kursu, psikanalitik psikoterapi kursu, psikoterapide öz şefkatin kullanımı vb.) gibi. Gerek bu kurslar gerekse bilişsel davranışçı yaklaşımların ve de metafor kullanımının yer aldığı paneller vb. tüm yaklaşımlarda, uzun ve kitabi teorik anlatımlardan çok, günlük pratikte her psikiyatrist hekimin kullanabileceği yaklaşımlardan söz edilmesini benimsedik.

Özetle bu kongrede katılımcı hekimlerin tüm öğrendiklerini kendi günlük pratiklerinde de uygulayabilecekleri bilgiler alabilmeleri için çabalıyoruz. Poster ya da serbest bildiri sunumlarının iletilme süresi ise (gerekli değerlendirmelerin yapılabilmesi amacıyla) 10 Mart tarihi ile sınırlandırılmış bulunmaktadır.

Ayrıca her sene olduğu gibi bu yıl da psikiyatrist hekimlerden oluşan “Psikolar” grubuyla ılık bir antalya gecesinde birlikte olmanın tadını tekrar yaşamayı ümit ediyoruz.

Ülkemizi ilgilendiren önemli (sağlık ya da ekonomik vb.) olumsuz bir durum olmadığı takdirde 2022 yılı sonbaharında, bu sefer Kıbrıs’ta gerçekleştirmeyi planlamakta olduğumuz bir diğer diğer psikiyatrik akademik etkinliği de beklemenizi öneriyoruz. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir 2022 yıl diliyoruz.

Saygılarımızla.

Düzenleme kurulu adına
Prof. Dr. Erdal IŞIK

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.