Kardiyovasküler Akademi Kongresi 2017

KONGRE TARİHİ
21 Eylül - 24 Eylül 2017

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Elexus Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kvak2017.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

3. kez düzenleyeceğimiz, Kardiyovasküler Akademi Derneği Kongresi 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Elexus Resort Hotel, Girne-KKTC’de gerçekleşecektir

Bu yıl da önceliğimiz kardiyoloji camiasının geleceği olan genç hekimlerimizi, alanındaki önder öğretim üyeleri ile buluşturmak olacaktır. Tüm katılımcılarımız bilimsel platformda kendini ifade etme olanağı bulacak ve klinik pratikte karşılaştıkları zorlukları diğer meslektaşlarıyla paylaşarak çözüm bulma olanağı elde etmiş olacaktır.

Kardiyovasküler Akademi Derneğinin 3. Kongresi; klinik pratikte karşılaştığımız mesleki ve tıbbi sorunlarımızı gerçek hayattaki olgularla tartışarak, ilgi duyduğunuz alanlardaki kurslara katılarak kardiyovasküler hastalıkların tanı ve tedavisindeki yeni gelişmeleri izleme imkanı sağlayacak ve güncel kılavuzların pratiğimizdeki karşılıklarına ışık tutacaktır. Aynı zamanda klinik araştırma sonuçlarınız ve olgu sunumlarınızla bilimsel programımıza katılma fırsatı bulacaksınız.

Derneğimizin amaçlarından biri olan ve gerçekleştirilmesinden büyük keyif aldığımız ulusal klinik araştırmaların sonuçlarının da açıklanacağı üçüncü kongremizde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Oktay Ergene
Başkan

Prof. Dr. Ömer Kozan
Onursal Başkan ve Bilim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Mehdi Zoghi
Genel Sekreter

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.