Kardiyovasküler Akademi Kongresi 2018

KONGRE TARİHİ
19 Eylül - 23 Eylül 2018

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Limak Cyprus Deluxe Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kvak2018.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Kardiyovasküler Akademi Derneği Kongresi 19-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Limak Cyprus Deluxe Hotel, Bafra, K.K.T.C'de gerçekleşecektir.

Önceliğimiz kardiyoloji camiasının geleceği olan genç hekimlerimizi, alanındaki önder öğretim üyeleri ile buluşturmak olacaktır. Genç kardiyologlarımız bilimsel platformda kendilerini ifade etme olanağı bulacak ve klinik pratikte karşılaştıkları zorlukları diğer meslektaşlarıyla tartışacaklardır.

Kardiyovasküler Akademi Derneği Kongresi’nin bu yılki programı kardiyoloji alanındaki tartışmalı konuları alışılagelmiş klasik sunumlar yerine herkesin katılabileceği karşıt görüş oturumları şeklinde düzenlenmiştir. Programımız her sabah ilgi çekici kurslarla başlayacak ve asistanların ödül kazanacakları yarışmalarla son bulacaktır. Gün içinde sorulan sorularla “KazanMac” uygulamamız devam edecektir.

Kongremizde, Derneğimizin geleneksel hale gelen ve sunmaktan gurur duyduğumuz ulusal klinik araştırma sonuçlarımız açıklanacaktır.

Serbest giyim tarzınızla katılabileceğiniz ve sunum yapabileceğiniz özgür kongre ortamında buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Oktay Ergene
Başkan

Prof. Dr. Ömer Kozan
Onursal Başkan

Prof. Dr. Mehdi Zoghi
Genel Sekreter

Dr. Ilgın Karaca
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Fatih Sinan Ertaş
Bilim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.