Marmara Ekonomi Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
20 Aralık - 21 Aralık 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.marmaraekonomikongresi.com
DAVET
1936 yılında kurulan ve 83 yıllık mazisi ile ülkemizin en eski ve köklü mezun derneklerinden olan Derneğimiz bir çok faaliyetinin yanısıra uzun yıllardır büyük bir başarı ile geleneksel vergi kongreleri düzenlemektedir.

2018 yılında 14. kez yapılan Vergi Kongremiz her kesimden karar alıcının, siyaset, iş ve akademik camianın büyük ilgisine mazhar olmaktadır. Her 2 yılda bir derneğimizin büyük bir başarıyla gerçekleştirdiği kongre 28 yıldır sürdürülen köklü bir gelenek oluşturmuştur.

Vergi kongremizden aldığımız güçle yeni bir gelenek başlatmak üzere 2019 yılının sonunda ilk ekonomi kongremizi gerçekleştiriyoruz. Zorlu geçen 2018’den sonra dengelenme dönemi olarak adlandırılan bir döneme giren Türkiye ekonomisinin bugünkü durumunu değerlendirmek, tamamlamak üzere olduğumuz yılın önemli gelişmelerini ve verilerini yorumlamak, 2020’de dünya ve Türkiye ekonomisini nelerin beklediğini konuşmak üzere 20-21 Aralık’ta biraraya geliyoruz.

Kongremizde aşağıdaki konular ve daha fazlasını dinleyeceksiniz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.