Mimarlık ve Kentsel Araştırmalar Konferansı-MKA 2021

KONGRE TARİHİ
15 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.dakamconferences.org/mka
DAVET
Sizleri; 15 Ekim 2021, tarihinde SANAL OLARAK düzenlenecek olan Uluslararası Mimarlık ve Kentsel Araştırmalar Konferansı’na (Architecture and Urban Studies Conference/ MKA ’21) davet etmekten mutluluk ve gurur duyarız.

On yılı aşkın bir süredir akademik etkinlikler konusunda deneyim sahibi olan DAKAM tarafından düzenlenen ve uluslararası akademik bir konferans olan MKA ’21; mimarlık, kent ve tasarım alanlarını kapsamaktadır.

Konferansımızın temel hedefi; bahsi geçen alanlarda çalışan araştırmacıların, ve akademisyenlerin yanı sıra dünyanın her yerinden profesyonellerin araştırma sonuçlarını birbirleriyle paylaştıkları bilimsel bir tartışma ortamı yaratmaktır.

MKA ’21 sayesinde, katılımcıların deneyimlerini paylaşmakla birlikte yeni fikirleri tartışma, iş veya araştırma ilişkileri kurma konusunda fırsatlar bulması da hedeflenmektedir.

Etkiliğin özellikle, yüksek lisans ve doktora alanındaki genç araştırmacıların akademik kariyerleriyle ilgili ihtiyaç duyacakları gereklilikleri yerine getirmesini umuyoruz.

MKA ’21 kapsamında İngilizce ve Türkçe oturumlar planlanmaktadır.

Konferansta kabul edilen ve sunulan bildirilerin tamamı ISBN’li bildiriler kitapçığında yayınlanacaktır.

Ayrıca tam metinler yazarların isteğine bağlı olarak, ikinci bir editör ve hakem sürecinden geçtikten sonra Akademik Teşvik ve Doçentlik Başvurularında kabul gören Uluslararası Yayınevi statüsündeki DAKAM yayınları bünyesinde kitap bölümü olarak basılabilecektir.

15 Ekim’de buluşmak dileğiyle.

ETNAS ’21 Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.