PAH AKADEMİ-Pulmoner Vasküler Hastalıklar Kongresi 2022

KONGRE TARİHİ
09 Haziran - 12 Haziran 2022

KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Grand Hotel Ontur

KONGRE WEB SİTESİ
www.pahakademi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Kardiyovasküler Akademi Derneği’nin düzenlemiş olduğu PAH Akademi Kongresi, 9–12 Haziran 2022 tarihleri arasında, Grand Hotel Ontur, Çeşme’de gerçekleşecektir.

Güncel bilimsel verilerin ışığında, farklı görüşlerin özgürce tartışıldığı oturumlarımızda, günlük hayatta siz değerli genç meslektaşlarımızın en çok karşılaştığı ve zorlandığı pulmoner hipertansiyon vakalarını ve çözümlerini tartışacağız. Pratiğin ön planda olduğu kursların da yer alacağı kongremizde, merak ettiğiniz konularda tecrübelerinizi geliştirme fırsatları bulacaksınız. Günlük programımızda kılavuz önerileri ve klinik araştırma sonuçları, pratik hayatımızda karşılaşılan durumların yönetimi ve bu durumların olgu bazlı değerlendirmesi yer alacaktır.

Bilimsel ve yaratıcı düşüncenin ön planda olduğu, fikirlerin tartışılacağı kongremize Kardiyovasküler Akademi Derneği’nin yaşam biçimine uygun olacak şekilde rahat ve özgür giyim tarzı ile katılabilir ve sunum yapabilirsiniz. Önceki yılda olduğu gibi özenle hazırlanmış programımızla Kardiyovasküler Akademi ailesi olarak sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Ömer Kozan
Başkan

Omaç Tüfekçioğlu
Kongre Başkanı

Berkay Ekici
Genel Sekreter

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.