Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Kongresi-PETKOZ 2022

KONGRE TARİHİ
23 Eylül - 25 Eylül 2022

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Maslak İstanbul Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.petkoz2022.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Pelvik taban hastalıkları ve kozmetik jinekoloji, kadın hastalıkları ve doğum branşının giderek önemi artan ve birbiriyle sıkı ilişkiler içerisinde olan iki önemli alt disiplindir.

Pelvik taban ve kozmetik jinekoloji alanında kaliteli sağlık bakımına muhtaç kadın sayısının çok fazla olmasına rağmen meslektaşlarımızın bu disipline ilgisi asistanlık eğitiminin resmi bir parçası olmaması ve spesifik yan dal eğitiminin verilememesi sebebiyle yeterli düzeye henüz ulaşabilmiş değildir.

Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği olarak bu eksikliği gidermek adına mevcut hedeflerimiz doğrultusunda ilk kongremizin hazırlıklarını tamamladık. Kongremizde konusunda uzman birbirinden değerli hocalarımız bilgi ve birikimlerini paylaşacaklar.

Tüm gayretimizle taviz vermeden, objektiflik çerçevesinde pelvik taban ve kozmetik jinekoloji ile yakından ilgileneceğiz. Bu konuda hem toplumsal ve mesleki düzeyde farkındalığı artırmak, hem de meslektaşlarımızla son bilimsel gelişmeleri paylaşmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çerçevede kongremizde ilgili disiplinlere yer vereceğiz. Ayrıca, Pelvik genital organ sarkması, idrar ve gaita kaçırma, işeme bozuklukları, kronik pelvik ağrı, cinsel işlevsel bozukluklar, genital hastalıklar, genital kozmetik bozukluklar ve kozmetik jinekoloji konuları kongremizde geniş bir biçimde ele alınacaktır.

Sizlerden aldığımız güçle daha da büyüyerek çalışmalarımıza hem ulusal hem de uluslararası platformda devam edeceğiz.

Kongremizin en iyi şekilde gerçekleşmesi için sizleri, 23-25 Eylül 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Maslak Otel’de gerçekleştireceğimiz “Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Kongresi”ne bekliyoruz.

Görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği Yönetim Kurulu adına

Doç. Dr. Ozan DOĞAN
Kongre ve Dernek Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.