Psikofarmakoloji Derneği Uluslararası Güncelleme Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
10 Nisan - 11 Nisan 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
online.psychopharmacology-update2021.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Psikofarmakoloji Derneği, Psikofarmakoloji Tedavi Güncellemeleri Toplantılarının ilki 2008 yılında Antalya'da gerçekleştirilmiş ve iki yılda bir tekrarlanarak düzenli olarak devam etmiştir. Derneğimizin güncelleme toplantılarına 2012 yılından sonra her yıl uluslararası kongrelerimizin yapılması nedeniyle ara verilmiştir. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen COVID-19 pandemi süreci nedeniyle 2020 yılında 12. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi ve 8. Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakoloji Sempozyumu yapılamamış ve kongremiz 17-20 Kasım 2021 tarihinde Antalya'da yapılmak üzere ertelenmiştir. Bu nedenle derneğimizin Tedavi Güncellemeleri Toplantılarına uluslararası platformda ve uzaktan erişimle online olarak devam edilmesine karar verilmiştir.

Psikiyatrik hastalıkların nörobiyolojisi, kanıta dayalı bilimsel algoritmalar ve tedavi yaklaşımlarının en güncel bilgiler kapsamında alanında söz sahibi yetkin Türk ve uluslararası konuşmacılar tarafından gözden geçirilmesi hedeflenen
Covid-19 Pandemisi Sürecinde Psikiyatri: Zorluklar ve Fırsatları toplantısının 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde online olarak yapılması ve pandemi sürecinde karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerilerinin aktif olarak tartışılması planlanmıştır.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz. Sempozyumda sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Sempozyum Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.