Romatolojide Güncelleme Sempozyumu 2024

KONGRE TARİHİ
13 Aralık - 15 Aralık 2024

KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE YERİ
HiltonSA

KONGRE WEB SİTESİ
romatolojideguncelleme.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
Yöremizde emek veren romatologlar olarak altıncısını düzenleyeceğimiz Romatolojide Güncelleme “Altı-üstü Romatoloji, Altı-üstü Aşk” konseptli toplantımızı 13-15 Aralık 2024 tarihlerinde Adana HiltonSA otelinde gerçekleştireceğimizi duyurmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.

Aşk; bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusu olarak tanımlanır. Romatoloji her gün yenilenen bulmacalarla dolu, hayatımızın hem iş kısmını dolduran hem öğrencilik, hem öğretmenlik yapabildiğimiz, muhteşem dostluklar kurulan, içinde olmaktan gurur duyduğumuz, en büyük aşklarımızdan biri bizim için.

Amor; birçok dilde aşk anlamına geliyor ve romatolojinin ilk dört harfini içermesi bizce tesadüf olmamalı. İşte bizde bu sene romatolojiye olan bağlılığımızı ve sevgimizi yani romatolojiye olan aşkımızı taçlandırmak istedik. Verdiğiniz desteklerle çok verimli geçen beş toplantının ardından, tekrar Adana’da buluşmak, sizleri tekrar ağırlamak, Romatolojide Güncellemenin 6. yılını hep birlikte kutlamayı planladık.

Toplantımızı bu sene de hem erişkin hem de pediatrik romatoloji alanında ve romatolojiyle birebir iş birliği içinde çalışan kardeş branşlarımızla; romatoloji bölümünü ilgilendiren bilimsel yeniliklere, güncel klinik yaklaşımlara odaklanmış ve tüm meslektaşlarımızın yararlanacağı bir toplantı olarak gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Kongre bilimsel programında güncel konuların tartışılacağı multidisipliner paneller, konferanslar, interaktif sunumlar, sözel ve poster bildiri oturumları, uydu sempozyumları ve kurs programlarımız olacak ve en yeni bilgilerin ışığında romatoloji bilgilerimizi güncellemiş olacağız.

Artık klasik haline gelen sosyal aktivitelerimizle de birlik, beraberlik ve dostlukların daha da pekişeceğini ümit ediyor ve hepinizi bu bilim ve dostluk dolu toplantımıza davet etmekten onur duyuyoruz.

Dr. Süleyman Özbek
Toplantı Başkanı

Dr. Emine Duygu Ersözlü
Toplantı Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.