Sağlık ve Sosyal Hizmetlerde Kalite Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
30 Haziran 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.sadefekongre.com/saglik-sosyal-kalite
DAVET
Değerli Sağlık ve Sosyal Hizmet Sektörü Temsilcisi ve Çalışanları,

Uluslararası Kalite ve Akreditasyon Derneği(UK&AD) olarak, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün desteğiyle Sağlık ve Sosyal Hizmetlerde Kalite Sempozyumu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü online olarak gerçekleştirilecektir.

Sempozyumda sağlık ve sosyal hizmet alanına yönelik ulusal ve uluslararası kalite çalışmaları, standart setleri, ülke deneyimleri, ölçme değerlendirme, bakım ekonomisi ve bakımın kalitesi başlıklarında alan uzmanlarıtarafından sunumlar yapılacaktır. Sempozyumda 4 oturumda 11 konuşmacı yer alacak olup sağlık ve sosyal hizmet alanlarının birbiriyle etkileşimi ve hizmet kalitesinin artırılmasını sağlamak adına deneyim ve bilgi paylaşımı yapılacaktır.

Sempozyuma katılım ücretsiz olup başta sağlık ve sosyal hizmet çalışanları olmak üzere, sağlık kurumlarındaki yöneticiler, bakım merkezi/evi ve huzur evi çalışanları ve yöneticileri, hastane kalite yönetim direktörleri, kalite değerlendiricileri, bakımevleri ve huzurevlerindeki kalite temsilcileri ve değerlendiricileri sempozyumumuza davetlidir.

Sempozyumda buluşmak dileğiyle.

Saygılarımla...

Dr.Hasan Güler
UK&AD Yönetim Kurulu Başkanı
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.