Sağlıkta Mobbing Mobbingde Sağlık Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
17 Kasım 2018
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Hasan Ali Yücel Konferans Salonu
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Merhaba,
Ülkemizde sağlık hizmetinde çalışma koşullarının giderek ağırlaştığı, emekten yana örgütlenmelerin yok edildiği ya da iktidar denetimine geçtiği, yeni örgütlenmelere izin verilmediği bir dönemde sağlık çalışanları sistematik olarak yalnızlaştırılmıştır.
Bu örgütsüzleştirme ve yalnızlaştırmanın yanısıra sağlık çalışanlarına farklı kesimlerce ya da kişilerce uygulanan mobbing ise hızla artmakta, yaygınlaşmaktadır.
Mobbing uygulamaları artarken ne yazık ki sistem bu uygulamalara seyirci kalmakta, doğrudan olmasa da desteklemekte, yaygınlaşmasına ve sürmesine göz yummakta hatta bazen ödüllendirmektedir.
Sağlık çalışanlarının yaşadığı bu olumsuzlukları ortaya koymak ve çözüm üretmek adına gerçekleştireceğimiz “Sağlıkta Mobbing - Mobbingte Sağlık” Sempozyumuna katkı ve katılımlarınızı bekleriz.
Saygılarımızla.
Sağlık Çalışanlarının Sağlığı Çalışma Grubu
2018 Sağlık Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 2. Union of Thrace Universities International Health Sciences Congress
15 Kasım - 17 Kasım 2018, Tekirdağ - 2. Uluslararası-20. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi
13 Kasım - 17 Kasım 2018, Antalya - 2. Uluslararası Mesleksel ve Çevresel Hastalıklar Kongresi
04 Mart - 08 Mart 2018, Antalya - Türkiye Mezunları Ankara İş Dünyası Buluşmaları Sağlık Sektörü Konferansı
01 Mart - 03 Mart 2018, Ankara - Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu
12 Nisan - 15 Nisan 2018, İstanbul

Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.