TAJEV Fonksiyonel Tıp Kongresi 2023

KONGRE TARİHİ
02 Haziran - 03 Haziran 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Bosphorus Otel ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
tajevfonksiyoneltip.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Şüphesiz bildiğiniz gibi kadın hastalıkları ve doğum alanında sürekli yeni gelişmeler olmaktadır. Alanımız çok hızlı gelişirken, Türk Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı (TAJEV) olarak, bütüncül tıp alanındaki gelişmeleri takip etmeyi ve biriken bilgileri sizlerle paylaşmayı amaçlıyoruz. “Cleveland Clinic Foundation” ve “George Washington Üniversitesi'nde” bütüncül tıp merkezlerinin açılması bu alana dair bilgileri ve gelişmeleri takip etmenin ülkemiz için de ufuk açıcı olduğunu düşündürüyor.

Kongremizin ana teması kadın hastalıkları ve doğum alanında bütüncül tıp uygulamalarını modern tıp yöntemleriyle birleştirmektir. Bütüncül tıp, hastalığın kök nedenini belirlemeye odaklanan sistem biyolojisi temelli bir yaklaşımdır. Her ayırıcı tanı, bireyin hastalığına katkıda bulunan pek çok etmenden biri olabilir. Hastalığın niçin ve nasıl oluştuğunu araştırır. Bu model, hastaları ve hekimleri birlikte çalışmaya teşvik eden bireyselleştirilmiş, hasta merkezli, bilime dayalı bir yaklaşımdır.

Kongremizde kadın doğum alanındaki bütüncül tıp uygulamaları sunulacak, hepimizin görüş, öneri ve tecrübeleriyle de zenginleşecektir.

İlgi göstereceğinizi düşündüğümüz, 2-3 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan “Kadın Doğum Pratiğinde Bütüncül ve Modern Yaklaşımların Sentezi Kongre”sinde buluşmak dileğiyle...

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Cihat Ünlü
Kongre ve TAJEV Başkanı

Prof. Dr. Yaprak Üstün
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.