Tıp Teknolojileri Ulusal Kongresi-TIPTEKNO 2019

KONGRE TARİHİ
03 Ekim - 05 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Palm Wings Ephesus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tiptekno2019.org
DAVET
2019 Tıp Teknolojileri Kongresi, TIPTEKNO’19, IEEE Türkiye EMB Kolu desteği ile, Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği (www.biyoklinikder.org) ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü tarafından 3-5 Ekim 2019 tarihleri arasında Palm Wings Ephesus Hotel, Kuşadası'nda Uluslararası Katılımlı olarak düzenlenecektir.

Kongremizde tıp teknolojileri alanında çalışan kullanıcı, üretici, araştırmacı, yönetici ve kamu temsilcileri bir araya getirilerek, biyomedikal mühendisliği ve klinik mühendisliği alanlarındaki bilimsel araştırma sonuçlarının paylaşılması ve sektörde yaşanan sorunlara ortak çözümler üretilmesi hedeflenmektedir.

Önceki senelerde büyük başarı ile gerçekleştirilen TIPTEKNO kongrelerinde olduğu gibi, bu kongremizde de tıp teknolojilerinin geliştirilmesi, üretimi, kullanımı ve yönetilmesi alanlarındaki güncel konular ve sorunlar üzerine paneller düzenlenecek, alanlarında yetkin bilim adamları tarafından davetli konuşmalar yanında, eğitim seminerleri verilecek ve özgün bilimsel bildiriler sunulacaktır.

Ayrıca, tıbbi cihaz sektörümüzün önde gelen üretici ve dağıtıcılarının standları ve önemli güncel gelişmeler üzerine yaptıkları endüstri oturumları da kongremize renk katacaktır.

Kongrenin kapsamındaki konularda özel oturumlar düzenlenmesi ve böylece benzer ilgi alanlarına sahip araştırmacıların bir araya getirilmesi de hedeflenmektedir. Özel oturum önerileri 8 Nisan 2019 tarihine kadar [email protected] adresine iletilebilir.

Katılımcılar en fazla dört sayfalık Türkçe veya İngilizce olarak hazırlanmış bildirilerini, bildiri hazırlama kurallarına uygun şekilde PDF formatında hazırlayarak, TIPTEKNO’19 web sayfası aracılığı ile sisteme yükleyebilirler: http://www.tiptekno2019.org/

Teknik Program Komite üyesi ve konusunda uzman olan, en az iki hakem tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kabul edilen bildiriler, kongre kitabında ve IEEE Xplore veri tabanında yayınlanacaktır.

TIPTEKNO’19 Kongresine vereceğiniz bilimsel katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler ederiz.

Kongre Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.