https://www.bosphorusmice.net https://www.aketourism.com https://valor.com.tr https://sozentercume.com/simultane/?utm_source=kongreuzmani&utm_medium=display&utm_campaign=simultane_ceviri_reklami&utm_content=mobil_platform https://www.suerturizm.com/ https://www.suflorturizm.com/ https://www.aressmice.com https://www.transferiyaturizm.com.tr https://mglmice.com
https://www.yogunbakim2026.orghttps://tpdkongreleri.comhttps://alerjikongresi.com

TOD 10. Canlı Cerrahi Sempozyumu

KONGRE TARİHİ


11 Haziran - 14 Haziran 2026

KONGRE ŞEHRİ


Ankara, Türkiye

KONGRE YERİ


JW Marriott Otel

KONGRE WEB SİTESİ



DAVET


Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

TOD Canlı Cerrahi Sempozyumu, TOD toplantılarının yüksek verimliliğini temel alan bilimsel platformlardan biridir. Farklı dallarda gerçekleştirilen cerrahi sempozyumları bir araya getirme fikrinin ilk somut örneğini temsil etmektedir. İlk olarak 2017 yılında düzenlenen sempozyumun bu yıl 10.’sunu gerçekleştireceğiz.

Meslektaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılanan bu toplantı, zaman içerisinde tümüyle canlı cerrahi uygulamalara odaklanan bir sempozyum özelliği kazanmıştır. Günümüzde, tüm birimlerin canlı cerrahi katkılarıyla ve eş zamanlı olarak gerçekleştirilen tartışma oturumlarıyla zenginleşen canlı cerrahi sempozyumu, ulusal kongrenin ardından derneğimizin en önemli ikinci takvimli etkinliği hâline gelmiştir.

Sempozyum 11 Haziran Perşembe ile 14 Haziran Pazar günleri arasında Ankara’da JW Marriott Otel ve Kongre Merkezi’nde yapılacaktır. İnternet üzerinden toplantı salonuna sunulacak Glokom, Katarakt ve Refraksiyon, Kornea ve Oküler Yüzey, Okülofasyal, Pediyatrik Oftalmoloji ve Şaşılık, Vitreoretinal Cerrahi Birimleri tarafından yapılacak canlı cerrahi uygulamaları T.C. Sağlık Bakanlığı Bilkent Şehir Hastanesi ameliyathanelerinde gerçekleştirilecektir.

Sempozyum, bu yıl yapılan değişiklik üzerine, 11 Haziran Perşembe günü TOD Glokom, Pediatrik Oftalmoloji ve Şaşılık Birimi, Okülofasyal Cerrahi Birimi üyeleri tarafından gerçekleştirilecek cerrahi uygulamalarla başlayacaktır. Sempozyumun ikinci günü Vitreoretinal Cerrahi Birimi, Cumartesi günü Katarakt ve Refraktif Cerrahi Birimi, Pazar günü ise Kornea ve Oküler Yüzey Birimi üyeleri tarafından gerçekleştirilen cerrahi uygulamalar izlenebilecektir.

Ayrıca bu yıl canlı cerrahi sempozyumu kapsamında ilk kez uygulanacak olan programın 1. gününde, tek bir gün içerisinde üç ayrı birimin eş zamanlı olarak ameliyat gerçekleştireceği akışın katılımcılara farklı cerrahi yaklaşımları karşılaştırmalı olarak izleme ve değerlendirme fırsatı sunarak programa ayrı bir değer katacağına inanıyoruz...


KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.


PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X İkonX.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir Minduceminduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.
Kongre Oteli Ekle Kongre otelinin bilgilerini giriniz. Tüm alanları doldurunuz.