Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 57. Ulusal Kongresi-TARK 2023

KONGRE TARİHİ
02 Kasım - 05 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.tark2023.org
DAVET
Kıymetli Meslektaşlarım,

Her zaman bir kongrenin ötesinde anlam yüklediğimiz, bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılında daha da anlam kazanan 57. kongremize sizleri davet etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Bilgi çağında, tüm bilim alanlarından daha hızlı değişen ve gelişen Anesteziyoloji ve Reanimasyon bilim alanımızdaki baş döndürücü gelişmeleri takip edebilmenin ve bilgiyi paylaşmanın heyecanını kongremizde birlikte yaşayacağız. Bunun yanı sıra arta kalan zamanlarda hasret gidereceğimiz, bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağımız ve sanatla buluşacağımız bir sosyal programın da hazırlıkları içerisindeyiz.

Yaşamakta olduğumuz zorluklara rağmen hepimizin önemsediği eğitim ve sürdürülebilirlik başta olmak üzere Anesteziyoloji ve Reanimasyon bilimini ilgilendiren tüm konuları içeren bir bilimsel programı hazırlamaktayız. İnanıyorum ki TARK 2023, bilim alanımızdaki güncel gelişmeleri bizlere aktaracak alanında yetkin değerli hocalarımızın, ilgi alanlarında bilinirliği yüksek yabancı konuşmacıların bilgi ve tecrübe paylaşımlarının yanı sıra sizlerin kıymetli katkılarıyla tam anlamıyla bir bilim şölenine dönüşecektir. Ayrıca genç meslektaşlarımız kongre kapsamında gerçekleştirilecek olan kurslar ve simülasyonlarla kendilerini geliştirme fırsatı elde edeceklerdir.

Hedefimiz TARK’lara uluslararası katılımcı sayısını daha da artırarak bilgi birikimimizi ve tecrübemizi ülke sınırlarımızın ötesine taşımaktır. Uluslararasılaşmayı kendisine misyon edinen TARD’ın hedefleri doğrultusunda kongremiz, Avrupa’dan, Balkan ülkelerinden, Türk dünyasından ve komşu ülkelerden katılacak onlarca katılımcıyla renklenecektir.

Her kongremizde olduğu gibi kongremizde yer alacak olan endüstri stantları, katılımcılara bilim alanımızdaki güncel teknolojik gelişmeleri takip etme ve endüstrinin bizlere sunduğu teknolojik olanakları yerinde inceleme fırsatları sunacaktır.

Hepimiz bu sene Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutluyor olmanın bambaşka heyecanı içerisindeyiz. Bizlere emanet Cumhuriyetimizi nice yüz yıllara taşıyacak nesillerden yola çıkarak, sizlerin önerileri arasından seçtiğimiz kongre mottomuzu, “Aydınlık 100’lere, Aydınlık Yüzlerle” olarak belirledik. Anlamı içinde saklı olan mottomuza uygun olarak kongremizde, Ata’mızın emaneti olan en temel değerimiz Cumhuriyetimizin 100. yaşının coşkusunu, adeta her nefeste hissedeceğiz.

Bilgiyi paylaşmanın heyecanını birlikte yaşamak üzere 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo otelde gerçekleştireceğimiz TARK2023’te buluşmak ümidi ile katılımlarınızı bekler, en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Ali Fuat Erdem
TARD & Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.