Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Hastane İnfeksiyonları Eğitim Programı-HİEP 2019

KONGRE TARİHİ
24 Nisan - 28 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Çorum, Türkiye
KONGRE YERİ
Anitta Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.hiep2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği’nin düzenlediği “Hastane İnfeksiyonları Eğitim Programı 2019
(HİEP 2019) 24 – 28 Nisan 2019 tarihleri arasında Çorum’da Hitit Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Hitit medeniyetine ev sahipliği yapmış Çorum ilinde düzenleyeceğimiz bu toplantıda; hastane infeksiyonlarının karşımıza çıkardığı sorunlar ve önlemeye yönelik gelişmeler ele alınacaktır.

HİEP 2019 kapsamında, direnç oranlarının bu kadar arttığı günümüzde önemi daha da ön plana çıkan hastane infeksiyonlarını önleme konularının yanı sıra yeni tedavi seçenekleri de tartışılacaktır.

Eğitim programına katılanların hastane infeksiyonları ile ilgili karşılaştıkları ortak sorunlara cevap bulabilecekleri faydalı bir toplantı olmasını hedefliyoruz.

Düzenleme kurulu adına sizlere şimdiden, Hastane İnfeksiyonları Eğitim Programı 2019’a katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ediyor, Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Hitit İmparatorluğunun başkenti Hattuşa’nın bulunduğu Çorum’da 24 – 28 Nisan 2019 tarihlerinde sizleri aramızda görmekten duyacağımız mutluluğu iletmek istiyorum.

Prof. Dr. Nurcan BAYKAM
2019 Hastane İnfeksiyonları Eğitim Programı Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.