Türk Nefroloji Derneği Nefroloji Yan Dal Okulu 2018

KONGRE TARİHİ
30 Haziran 2018

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Bosphorus Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.nefroloji.org.tr
DAVET
Türk Nefroloji Derneği tarafından, özellikle yan dal asistanlarımızın, ama Nefrolojiye gönül veren bütün meslektaşlarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak için büyük özveri ile düzenlenen “TND Yan Dal Okulu” programları 2008 yılında da devam etmektedir.

Bu yılın ilk “TND Yan Dal Okulu”, yoğun bakım nefrolojisini konu alacak ve “Akut Nefroloji-II” adıyla 30 Haziran 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlenecektir. Katılımcıların aktif etkileşimine imkan tanıyacak tarzda hazırlanan bu programa katılım 50 kişiyle sınırlandırılmaktadır. Katılımcıların seçiminde başvuru önceliği kadar, yan dal asistanı olma, böyle bir programa ilk kez katılıyor olma ve TND üyesi olma kriterlerine dikkat edilecektir.

30 Haziran 2018 TND Yan Dal Okulu hakkında ayrıntılı bilgi ve program www.nefroloji.org.tr adresinde bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla

Türk Nefroloji Derneği Yönetim Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.