Türk Oral Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 29. Uluslararası Bilimsel Kongresi-TAOMS 2022

KONGRE TARİHİ
06 Kasım - 10 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Gloria Golf Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.taoms2022.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimizin 6-10 Kasım 2022 tarihleri arasında, Antalya Gloria Golf Otelde gerçekleştirecek olduğumuz 29. Uluslararası Kongremize davet etmekten mutluluk duymaktayız. Bildiği gibi Derneğimiz Covid Pandemisi süresince de uluslararası on-line yüz yüze kongrelerini, on-line sempozyumlarınıve yüz yüze kursları sizlerin katılımları ile başarı ile tamamlamıştır.

Tabii ki tüm dünyada hala etkisi süren pandemi ve ekonomik koşullar bizleri zorlamaktadır. Yine de tüm bu şartlar altında, branşımızın ülkemizde ağırlıklı uygulama alanları bulan konuları, kendi alanlarında otorite olmuş değerli ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından bize yüz yüze aktarılacaktır. Bunun yanı sıra geleneksel hale gelen “Genç TAOMS Sempozyumu”, kurslarımız, çalışma gruplarımız, canlı cerrahi oturumumuz ve sizlerin yapacağı sunumlar ile yüksek seviyeli bir bilimsel program sizleri beklemektedir.

Kongremizde sektördeki gelişmeleri bizlerle buluşturacak olan firmalar ile de, teknolojik ilerlemeleri, yenilikleri paylaşmak üzere bir arada olacağız.

6- 10 Kasım 2022 tarihinde, Gloria Golf Otel Antalya’ da 29. Uluslararası Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği Kongresinde, bir arada olmak dileğiyle,

Saygılarımla

Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç
TAOMS Başkanı


Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri 6-10 Kasım 2022 tarihleri arasında dünyanın eşsiz güzelliklerine sahip şehirlerinden olan Antalya`da yapılacak Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği, 29. Uluslararası Bilimsel Kongresi”ne davet etmekten büyük mutluluk ve onur duymaktayım.

Kongremizde ulusal ve uluslararası camiadan değerli konuşmacıların katkılarıyla dentoalveolar cerrahi, dental implantoloji, maksillofasiyal patoloji, deformiteler, TME, rekonstrüktif cerrahi gibi konularda güncel tanı ve tedavi yaklaşımlarının, komplikasyonlar ve komplikasyonlarla baş etme yollarının ele alınacağı sunumların yanısıra canlı cerrahi uygulamaları ve “Genç TAOMS” sempozyumu gerçekleştirilecektir. Mesleğimizdeki uluslararası gelişmelerin yanısıra yapacağınız sunumlar ile ülkemizde yapılan bilimsel aktiviteler de paylaşılacaktır.

Katılımınız ve katkılarınız ile kongremizi zenginleştireceğinize, birlikte verimli ve keyifli bir kongre geçireceğimize inanmaktayım. Kongremiz günden güne hızla büyüyen oral ve maksillofasiyal cerrahi ailemiz üyelerinin biraraya gelmesi, sosyal paylaşımlarda bulunması ve camiamıza katılan genç meslektaşlarımızın büyükleri ile tanışması için de vesile olacaktır.

Uluslararası kongremize katılacak olan tüm meslektaşlarımıza, davetli konuşmacılarımıza, komite üyelerine, sponsor firmalarımıza ve kongre organizasyon firmamıza en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kongremizde görüşmek dileğiyle,

Saygılarımla,

Prof. Dr. Dilek Aynur Çankal
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.