Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
27 Şubat - 01 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Bursa, Türkiye
KONGRE YERİ
Karinna Otel Uludağ

KONGRE WEB SİTESİ
www.plastikkissempozyumu2020.org
DAVET
Değerli Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ailesi,

Bildiğiniz gibi her yıl kış aylarında Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin güncel ve önemli konularından birini daha detaylı işlemek, birbirimizle olan bilgi ve dostluk alışverişini arttırmak ve tabii ki kış sporları da yapabilmek adına kış sempozyumlarımızı yapmaktayız. Amacımız değişik konuları derinlemesine işlerken aynı zamanda yurdumuzun farklı kış sporu merkezlerini de tanımaktır. Bu sene sempozyumu Bursa - Uludağ’da yapmaya karar verdik.

Bu yıl ki konumuz “Burun Hakkında Her şey” olarak seçildi. Bu konuyu hem estetik hem de rekonstrüksiyon yönleriyle tartışmayı ve aynı zamanda birlikte kış sporları yapıp, arta kalan zamanlarda da konuyu farklı boyutları ile eğlenceli bir şekilde masaya yatırmayı planlıyoruz. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahlar, işbirliği içerisinde çalıştığımız farklı disiplinlerden uzman arkadaşlarımız, asistanlarımız ve branşımızla ilgili sağlık sektör temsilcileri büyük Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Camiası olarak bir araya geleceğiz, özlem gidereceğiz, bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşacağız.

Toplantılarımız her yıl olduğu gibi akşam oturumları şeklinde yapılacaktır. Böylece herkes gönül rahatlığı ile bilimsel etkinlikleri takip ederken aynı zamanda da, sosyal ve sportif etkinliklerden de azami yararlanılabilecektir. Tabii ki geleneksel hale gelmiş olan zengin sosyal içeriğin de unutulmayacağını hatırlatmak isteriz.

Sizden takviminize 27 Şubat - 1 Mart 2020 tarihlerini “Karinna Otel’de Kış Sempozyumu” olarak kaydetmenizi ve organizasyon sekretaryası ile iletişime geçip yerlerinizi ayırtmanızı rica ediyoruz.

Kış Sempozyumumuzda, Bursa Uludağ’da buluşmak dileği ile...

Saygılarımla

Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. Şükrü Yazar

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.