Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu 2024

KONGRE TARİHİ
07 Mart - 10 Mart 2024

KONGRE ŞEHRİ
Uludağ, Bursa, Türkiye
KONGRE YERİ
Karinna Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
plastikkissempozyumu2024.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

2022 yılı kış sempozyumumuzu Uludağda gerçekleştirip pandemi sonrası beyaz karlarla bezeli pistler ile hasret gidermiştik. Maalesef 2023 de yaşadığımız elim deprem faciası nedeniyle gerek enerjimizi halkımıza yönlendirebilmek, gerekse halkımızın acısını paylaşabilmek amacıyla sempozyumumuzu iptal etmek zorunda kalmıştık. Bu yıl ise özlem ile bir araya gelerek Plastik Cerrahide son yıllarda ortaya çıkan yenilikleril ele alacağız.

Son yıllarda yaşanan pandemi ve sonrasında artan sağlık turizmi nedeniyle pratiğimizde kimi değişiklikler oluşmaya başlamıştır. Ayrıca teknolojik gelişmelerin hızla hayatımıza girdiği bu dönemde uzmanlık alanımızı ilgilendiren yenikleri paylaşmak giderek önem kazanmaktadır. Branşımızda belirmekte olan hem yeni cerrahi teknikleri, hem de teknoloji yardımlı işlemleri ele alacağız.

Zengin bilimsel programın yanında Uludağ’da kış turizminin sağladığı güzel bir sosyal programla anılarda kalacak bu toplantıda buluşmak üzere.

Prof. Dr. Ersoy Konaş
TPRECD YK Adına
Bilimsel İşler Sorumlusu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.