Türk Veteriner Jinekoloji Derneği 10. Ulusal ve 4. Uluslararası Kongresi-TVJD 2023

KONGRE TARİHİ
26 Ekim - 29 Ekim 2023

KONGRE ŞEHRİ
Fethiye, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Liberty Hotels Lykia

KONGRE WEB SİTESİ
www.tvjd2023.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Derneğimiz tarafından organize edilen Türk Veteriner Jinekoloji Derneği X. Ulusal ve IV. Uluslararası Kongresi’ni 26-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Fethiye/Muğla’da bulunan Liberty Hotels Lykia’da gerçekleştireceğiz.

Ulusal ve uluslararası bilim insanlarının, meslek mensuplarının ve ilgili sektör bileşenlerinin bir araya gelerek tanıştıkları, güncel bilgi ve sorunları paylaştıkları, bilimsel çalışmalarını sundukları ve tartıştıkları kongremizin bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümüne denk gelmesi bizleri daha da heyecanlandırmaktadır.

Daha önce düzenlediği ulusal ve uluslararası etkinliklerle sektörümüzün ve mesleğimizin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ispatlayan Derneğimizin organize edeceği kongremize geçen yıllardaki sayılardan yola çıkarak yaklaşık bin meslektaşımızın katılımını bekliyoruz.

Yurt içi ve yurt dışından 10 çağrılı konuşmacının davet edileceği kongremizin bilimsel programını daha önceki kongrelerimizin katılımcılarından ve meslektaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerle hazırlayarak, alanımızla ilgili en yeni bilgileri düzenleyeceğimiz çalıştaylar, eğitim seminerleri ve sponsor firmalarımız için uydu sempozyumları ile katılımcılarımıza ulaştıracağız.

Sizleri Türk Veteriner Jinekoloji Derneği X. Ulusal ve IV. Uluslararası Kongresi’ne davet etmenin mutluluğu ve onurunu taşıyoruz. Bugüne kadar düzenlenen kongrelerimize emek ve destek veren değerli hocalarımıza ve katılımcılara şükranlarımızı sunuyor, tüm meslektaşlarımızı kongremize davet ediyoruz.

Saygı ve selamlarımızla.

Prof. Dr. Murat FINDIK
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.