Türkiye 28. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi-IMCET 2023

KONGRE TARİHİ
28 Kasım - 01 Aralık 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.imcet.org.tr
DAVET
Saygıdeğer meslektaşlarımız, değerli bilim insanları ve sektör temsilcileri; ülkemiz ve tüm dünya için vazgeçilmez olan madencilik sektörünün en önemli ve geleneksel buluşmalarından biri olan “Türkiye Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi” (IMCET 2023) 28 Kasım–01 Aralık 2023 tarihlerinde 28.’si gerçekleştirilecek olup sizleri IMCET 2023’e davet etmekten kıvanç ve mutluluk duyuyoruz.

IMCET gerek uluslararası, gerekse ulusal ölçekte devamlılık, katılım ve kalite olarak çok önemli bir yere sahip ve 53 senelik geçmişi olan en kapsamlı ve en büyük bilimsel, teknik ve endüstriyel madencilik etkinliğidir. IMCET 2023’te madencilik ve mineral endüstrileri ile ilgili mevcut durum, karşılaşılan sorunlar ve zorluklar, çözüm önerileri ve çıkış yolları tüm dünyadan önde gelen uzmanların, bilim insanlarının ve sektör temsilcilerinin oluşturacağı geniş katılımlı bir platformda, bilimsel, teknik, çevresel, toplumsal, hukuki ve diğer birçok boyutuyla ele alınacak ve tartışılacaktır.

Bugüne kadar gerçekleştirilen IMCET etkinliklerimizin temel prensibi ve motivasyonu, bilimsel ve teknik konuların çok boyutlu olarak ele alınması ve tartışılmasının yanı sıra, madencilik ve mineral endüstrisinin tüm paydaşları arasında dayanışma ve potansiyel iş birliklerinin geliştirilebilmesi, madencilik için kamuoyu yaratma ve güçlendirme adına yeni fırsatlar yaratılabilmesidir. Bu bağlamda, IMCET etkinliklerimiz kapsamında düzenlenen ve yıllar içerisinde madencilik sektörünün ülkemizdeki en önemli endüstriyel buluşmalardan biri haline gelen sergi etkinliğimiz de sektörümüz için büyük önem arz etmektedir. IMCET 2023 hakkında burada yer veremediğimiz tüm detaylar ve daha fazla bilgi için lütfen kongre web sitemizi www.imcet.org.tr ziyaret ediniz.

Tüm dünyada ve ülkemizde madencilik ve mineral endüstrisi artan ihtiyaçlar, ortaya çıkan yeni stratejik ve ticari koşullar, yeni nesil enerji üretme sistemleri için hammaddelerin kritik önemi, döngüsel ekonomi, endüstriyel simbiyoz ve sıfır atık gibi yaklaşımlar doğrultusunda bir dönüşüm ve yenilenme döneminden geçmektedir. Bu koşul ve şartlar altında, IMCET 2023 buluşması ülkemiz madencilik ve mineral endüstrisi için daha da büyük ve kritik öneme sahiptir.

Etkinliğimizin en önemli bileşenlerinden olan sizleri, sektörümüzde geleceğe yönelik iz bırakacak başarılı bir Madencilik Kongresi ve Sergisi gerçekleştirebilmek için IMCET 2023’de aramızda görmek istiyoruz. Katılımınız bizleri mutlu edecektir.

Prof. Dr. N. Emre ALTUN
Kongre Başkanı

Ayhan YÜKSEL
Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.