Ulusal Sosyal Pediatri Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
11 Ekim - 13 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Eskişehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Tasigo Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.sosped2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız

Sosyal Pediatri Derneğimizin düzenlediği Ulusal Sosyal Pediatri Sempozyumu 11-13 Ekim 2019 tarihlerinde Eskişehir’ de, Tasigo Otel’ de düzenlenecektir.

Tüm dünyada sağlık alanında yapılan yatırımlarda birey ve topluma en yüksek getirinin anne ve çocuk sağlığının korunması ve geliştirilmesine yönelik yapılanlardan elde edildiği bilinmektedir.

Tüm dünyada her 3 çocuktan biri özellikle erken çocukluk döneminde yoksulluk, kötü beslenme, yetersiz uyaran ve bakım sonucu fiziksel, bilişsel, psikolojik ve/veya sosyal duygusal potansiyellerine ulaşamamakta, bu durum tüm yaşantılarının olumsuz yönde etkilenmesiyle sonuçlanmaktadır.

Özellikle yaşamın ilk 3 yılında çocukların fiziksel, bilişsel, dil ve sosyal-duygusal gelişimlerinin desteklenmesinin tüm yaşamları boyunca hem bireysel, hem toplumsal çok önemli kazanımları olmaktadır.

Gebelik döneminden başlayarak çocukluk dönemi boyunca beslenmenin iyileştirilmesi, emzirmenin desteklenmesi, anne ruh sağlığının korunması ve iyileştirilmesi, duyarlı ve etkin anne babalık becerilerinin geliştirilmesi, çocuk ruh sağlığının korunması, çocuklarda duygusal- davranışsal sorunların önlenmesi, engellenebilir hastalıklardan bağışıklama yoluyla korunma çocuk sağlığının geliştirilmesine en çok yarar sağlayan sağlık hizmetlerini oluşturur.

Gerçekleştireceğimiz sempozyumumuzda edineceğiniz deneyimlerin çalışmalarınıza katkıda bulunmasını diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.