Uluslararası Çocuk Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
16 Mayıs - 18 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Sinop, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
cocuksempozyumu.sinop.edu.tr
DAVET
Değerli Bilim İnsanları ve Katılımcılar,

Uluslararası Çocuk Sempozyumu, 16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenecektir. “Disiplinlerarası Perspektifte Çocuk” ana temasıyla gerçekleştirilecek bu sempozyumda çeşitli bilim dallarından meslektaşlarla çocuk ve çocukluk konusunun farklı yönlerine ışık tutacak uzmanlık, deneyim ve bilimsel çalışmaların paylaşılması hedeflenmektedir.

Sempozyum dili Türkçe ve İngilizcedir. Sempozyum programı davetli konuşmacıları, panelleri ve bildiri sunumlarını kapsayacak şekilde yüz yüze ve çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Sempozyuma gönderilen tüm bildiriler hakem değerlendirmesinden geçecektir. Gerekli şartları sağlayan tam metin bildiriler “Sempozyum Bildiri Kitabı”nda yayınlanacaktır.

“Disiplinlerarası Perspektifte Çocuk” ana temasıyla Sinop’ta gerçekleştirilecek olan Uluslararası Çocuk Sempozyumu’na ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman akademisyenleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini, öğrencileri ve farklı yönleriyle çocuk konusuna ilgi duyan tüm paydaşları katkı sunmaya davet ediyoruz.

Sempozyum Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.