Uluslararası İlaç ve Tıbbi Cihazlar Zirvesi ve Fuarı-IPMS 2018

KONGRE TARİHİ
24 Ekim - 25 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
ATO Congresium

KONGRE WEB SİTESİ
www.ipmsummit.com
DAVET
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve SGK destekleri, Ankara Sanayi Odası stratejik ortaklığı ile yapılacak olan İlaç ve Tıbbi Cihazlar Zirvesi (IPMS), 24-25 Ekim 2018 tarihlerinde Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecektir.

Ana teması “Sağlık Endüstrilerinde Dönüşüm Programı” olarak tespit edilen IPMS, sektörümüzün var olan global ve lokal hedeflerine ulaşabilmesi açısından seçkin bir platform oluşturacaktır.

İlaç ve Tıbbi cihazlar zirvesinde siyasiler, bürokratlar, konusunda uzman akademisyenler, sektör temsilcileri, kanaat önderleri bir araya gelecek ve böylece IPMS’de ele alınacak konulara getirilecek iyileştirme yöntemleri ilk elden muhatabına ulaşacaktır.

Ele alınacak konular arasında, “Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi (II. Faz)”, “2023 Kalkınma Planı”, “Yerli Üretim ve İstihdam”, “Ar-Ge Teşviki” gibi ülkemizin sağlık sektöründeki küresel yerinin yükselmesi için çalışmalar bulunmaktadır.

IPMS, İlaç ve Tıbbi cihaz alanında gerçekleştirilen inovasyonların zirve akabinde ilgili tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarına anlatılmasını sağlayarak sektörün gelişimine katkıda bulunacaktır.

Prof. Dr. Cevdet Erdöl
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü
IPMS Danışma Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.